Turism dentar

Prin noul nostru program de Turism Dentar vă oferim acum posibilitatea ca într-un singur sejur (city break prelungit, mai bine zis) să vă puteți trata toate problemele dentare, beneficiind de tratamente realizate cu tehnologie de vârf, materiale inovative, medici stomatologi specialiști experiențați.

În clinica noastră am dezvoltat protocoale de tratament susținute de soluții financiare optime oferind, în același timp, servicii de o înaltă calitate. Vă punem la dispoziţie o gamă completă de tratamente: implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate ortodontice etc., medici specializaţi în toate ramurile stomatologiei, tehnologii de ultimă generație şi materiale de cea mai înaltă calitate.

Acum puteți îmbina tratamentul stomatologic cu o frumoasă mini-vacanță pe plaiurile mioritice.

Nu vă faceți griji! Veți avea timp să vizitați orașul și împrejurimile: datorită tehnicilor de lucru inovative şi a aparaturii performante din dotare, nu veți petrece toată ziua în scaunul stomatologic!

Vă punem la dispoziţie programul de implant dentar SMILE EXPRESS prin care veți avea parte de un zâmbet senzațional în doar 24 de ore, printr-o singură intervenţie, la un preţ avantajos (și pe care îl ştii de la început).

CUM VĂ PUTEȚI REZERVA UN LOC PENTRU UN ASTFEL DE TRATAMENT? Trimiteți-ne o radiografie dentară panoramică recentă la adresa de e-mail office@aoryclinic.ro sau completați formularul de contact de pe site-ul nostru. Vă ajutăm să găsiți biletul de avion și cazarea la cele mai avantajoase prețuri.

Transportul de la aeroport este gratuit!