Tratamente asistate LASER

“LASER-ul este un aparat complex și puternic, creat pentru explorarea de noi posibilități în sfera tratamentelor stomatologice, venind ca o metodă complementară în tratamentele convenționale, aducând un plus de siguranță și eleganță  în manopere”.

Chirurgie

Intervențiile chirurgicale cu ajutorul aparatului LASER se realizează în cele mai multe cazuri fără sângerare, nemaifiind nevoie de sutură. Vindecarea după o astfel de intervenție este mai rapidă, disconfortul și inflamația în urma operației sunt reduse iar în câteva zile aspectul revine la normal.

Parodontologie

Venind ca o completare în tratamentul bolii parodontale, aplicațiile LASER la acest nivel se canalizează pe o reducere eficientă a colonizării bacteriene existând capacitatea de a selecta cu precizie țesutul bolnav. Utilizând proprietățile anestetice si biostimulative ale LASER-ului pacienții vor avea un disconfort postoperator redus, regenerarea tisulară este îmbunătățită, evitându-se o recuperare lungă și neplacută.

Albire

Albirea asistată LASER este o metodă sigură și eficientă, realizată într-un timp mediu de 20 de minute.  Datorită gelului special pentru albire se asigură protecția smalțului, minimalizând sensibilitatea, această procedură fiind confortabilă pentru pacient, oferindu-i acestuia siguranță și încredere.

Odontoterapie, Sigilări

O bună apicabilitate a LASER-ului în cabinetul stomatologic o reprezintă tratamentul leziunilor carioase, mai ales în cazul pacienților anxioși, speriați de acest act terapeutic și întregul ansamblu care îl însoțește. Reducând presiunea, vibrațiile sau zgomotele nedorite de pacient, copil sau adult. LASER-ul oferă posibilitatea unor tratamente precise și eficiente, cu rezultate clinice excepționale, evidente prin zâmbetul încrezător al fiecărui pacient, indiferent de varsta.