Tratament împotriva sforăitului

Tratament minim invaziv împotriva sforăitului

Terapia Fotona NightLase®️.

Terapia Fotona NightLase®️  este un tratament LASER și urmărește creșterea calității somnului pacientului. NightLase urmărește reducerea și scăderea amplitudii sforăitului prin intermediul unui tratament delicat cu LASER al țesutului mucoasei.

 

Familiile de sisteme laser Fotona LightWalker și Dynamis au fost aprobate de F.D.A. din SUA pentru chirurgie ORL, ablație intraorală a țesuturilor moi, coagulare, excizie și incizie și uvulopaletoplastie asistată cu laser (LAUP).

 

Simplu, sigur și eficient.

Metoda LASER patentată de Fotona optimizează lungimea impulsurilor LASER, permițând acțiunea asupra și în țesuturile mucoasei bucale fiind suficient de delicat pentru a fi utilizat pe țesutul sensibil din interiorul gurii.

 

Tratamentul NightLase are o rată ridicată de succes în a produce o schimbare pozitivă a modelelor de somn. Cercetările au arătat că NightLase poate reduce și atenua sforăitul și oferă o modalitate eficientă, neinvazivă, de a diminua efectele sforăitului.

 

Pacientii nostri consideră că NightLase este o soluție foarte confortabilă fiind extrem de încântați. Night Lase nu necesită niciun dispozitiv care sa fie purtat in timpul somnului si nu implica un tratament chimic. NightLase ofera pacientilor posibilitatea de a-si recastiga noptile de odihna alaturi de persoana iubita.

 

O soluție prietenoasă cu pacienții.

 

Un tratament complet de NightLase constă în 3 sesiuni de tratament separate pe o perioadă de două luni.