Dermatologie – Venerologie

Dermatologia se preocupă cu afecțiunile pielii, membranelor mucoase și zonelor cutanate (păr și unghii). Dermatologii tratează boli precum acneea, eczema, psoriazisul (mătreața), negii, infecțiile bacteriene, infecțiile fungice (micozele) sau infecțiile virale. Unele dintre ele, cum ar fi acneea, sunt semne asociate cu dezvoltarea fizică normală, în timp ce altele sunt ereditare, iar o a treia categorie sunt afecțiuni (boli) sistemice autoimune precum lupusul.
Specialiștii noștri fac tot ce este uman posibil pentru a găsi tratamentul optim problemelor Dumneavoastră.

Dermato-venerologia este studiul medical dedicat celui mai mare (și complex) organ: pielea. Acest tegument este precum o „oglindă” a stării de sănătate.

Obiectivul principal al medicului dermatolog este diagnosticarea (depistarea) și tratamentul afecțiunilor pielii, părului, unghiilor, organelor genitale externe etc.

În limbaj popular modificările pielii se numesc bube, arsuri, coșuri, bășici, cicatrici, răni etc. Dermatologii tratează aceste afecțiuni, numindu-i în termeni medicali acnee, eczemă, psoriazisul (mătreața), infecții bacteriene, infecții fungice (micozele) sau infecții virale.

Folosind aparatură de ultimă generație, pacientul beneficiază de o gamă variată de servicii moderne și tratamente de specialitate:

  • consultație adresată afecțiunilor cutanate
  • consultație (dermato-venerologică) pentru bolile cu transmitere sexuală
  • consultație fermato-cosmetică și fermato-estetică
  • screening al tumorilor cutanate.
  • tratamentul local al acneei vulgare
  • crinoterapie sau „terapia la rece”
  • etc.

Lifting facial

Lifting-ul facial este una din cele mai noi și cele mai sigure proceduri de lifting nonchirurgical. Procedura este foarte simpla: firele de PDO (polidioxanona) se introduc la nivel subcutan (folosind o tehnică specială), creând un efect de lifting instant și de susținere a pielii. Firele se vor resorbi și vor stimula procesul de colagenoză și de regenerare a pielii, prin producție locală de colagen și elastină. După tratamentul de lifting cu fire PDO vă puteți aștepta la rejuvenarea de lungă durată a pielii și țesutului subcutanat, cu întârzierea procesului de îmbătrânire. Este o procedură eficientă și în cazul tenului fotoîmbătrânit – pielea își va recăpăta elasticitatea și tonusul.