Servicii

Transformăm zâmbetele ordinare în EXTRAordinare!

Tratament împotriva sforăitului

Tratament minim invaziv împotriva sforăitului Terapia Fotona NightLase®️. Terapia Fotona NightLase®️  este un tratament LASER și urmărește creșterea calității somnului pacientului. NightLase urmărește reducerea și scăderea amplitudii sforăitului prin intermediul unui tratament delicat cu LASER al țesutului mucoasei.   Familiile de sisteme laser Fotona LightWalker și Dynamis au fost aprobate de F.D.A. din SUA pentru … Continuă lectura “Tratament împotriva sforăitului”

Citește mai mult

Peeling facial

Peelingul face parte din categoria procedurilor dermatologice nonchirurgicale destinate combaterii mai multor afecțiuni cutanate: îmbunătățește aspectul și textura pielii feței, a decolteului sau a mâinilor, prin îndepărtarea celulelor „moarte” de la suprafața pielii, uniformizează nuanța tenului, decoloreaza petele inestetice, reduce dimensiunea porilor și ameliorează cicatricile post-acnee. În funcție de rezultatul pe care și-l dorește pacientul, … Continuă lectura “Peeling facial”

Citește mai mult

Excizie laser

Alunițele sunt formațiuni tumorale formate dintr-o acumulare de celule pigmentare. Din fericire nu orice aluniță trebuie îndepărtată. În alte cazuri se recomandă intervenția în scopul eliminării riscului de malignizare pe care anumite alunițe îl poartă: creșterea dimensiunii într-un timp relativ scurt, modificarea formei și structurii acesteia, pigmentarea mai intensă, conturul neregulat, apariția sângerării, apariția iritațiilor … Continuă lectura “Excizie laser”

Citește mai mult

Dermatoscopie

Dermatoscopia este o procedura rapidă, neinvazivă și eficientă pentru a examina leziunile cutanate pigmentate și pentru identificarea precoce a melanomului malign. Se efectuează de către medicul dermatolog și constă în examinarea suprafeței pielii și a structurilor mai profunde cu ajutorul dermatoscopului (instrument special) fiind examinate la dimensiuni mult mai mari și în condiții de luminozitate … Continuă lectura “Dermatoscopie”

Citește mai mult

Augmentare pomeți

Femeile sunt mereu preocupate cu aspectul fizic, astfel, zi de zi, acordă mult timp îngrijirii faciale. Din păcate tratamentele cu creme scumpe nu opresc procesul de îmbătrânire. Augmentarea pomeților este varianta ideală pentru a reda aspectul tânăr tenului prin refacerea volumetriei faciale. Augmentarea pomeților presupune injectarea rapidă și nedureroasă a unor cantități variabile de acid … Continuă lectura “Augmentare pomeți”

Citește mai mult

Augmentare buze

Buzele pline au fost întotdeauna asociate cu tinerețea. Venim în ajutorul dumneavoastră cu un tratament nonchirurgical pentru modelarea și mărirea buzelor prin injectarea acidului hialuronic (cu ajutorul canulei atraumatice). Această intervenție nu are ca scop doar mărirea buzelor ci și corectarea unor eventuale asimetrii iar rezultatele sunt vizibile într-un timp foarte scurt, fiind evidențiate prin … Continuă lectura “Augmentare buze”

Citește mai mult

Consultație dermatologie-venerologie

Clinica Aorys Dental & Care oferă  consultații de specialitate și tratamente dermato-venerologice realizate de către medici specialiști.

Citește mai mult

Alergologie

Alergologia și imunologia sunt specialități complementare. În timp ce alergologia studiază și tratează toate formele de alergii, imunologia studiază și tratează bolile apărute în urma modificărilor suferite de sistemul imunitar.

Specialiștii noștri tratează afecțiuni alergice precum rinita alergică (sezonieră), rinita cronică, astmul alergic sai cronic, intoleranța și reacțiile alergice la medicamente, alergii cauzate de alimente. Diagnosticul este face pe baza unor teste cutanate.

Citește mai mult

Dermatologie – Venerologie

Dermatologia se preocupă cu afecțiunile pielii, membranelor mucoase și zonelor cutanate (păr și unghii). Dermatologii tratează boli precum acneea, eczema, psoriazisul (mătreața), negii, infecțiile bacteriene, infecțiile fungice (micozele) sau infecțiile virale. Unele dintre ele, cum ar fi acneea, sunt semne asociate cu dezvoltarea fizică normală, în timp ce altele sunt ereditare, iar o a treia categorie sunt afecțiuni (boli) sistemice autoimune precum lupusul.

Citește mai mult

Stomatologie

Vom realiza un plan de tratament stomatologic personalizat, oferindu-vă consultații (apreciere status dentar și parodontal), profilaxie stomatologică, tratamente chirurgicale asupra țesuturilor moi si dure, implante dentare, tratamente ortodontice, parodontale, endodontice, protetică dentară și/sau estetică dentară.

Citește mai mult

Tratamente asistate LASER

“LASER-ul este un aparat complex și puternic, creat pentru explorarea de noi posibilități în sfera tratamentelor stomatologice, venind ca o metodă complementară în tratamentele convenționale, aducând un plus de siguranță și eleganță  în manopere”.

Citește mai mult